3D Tegning

Vi tilbyder at lave en 3D tegning af dit produkt/ide, så du kan få et indblik i dens dimensioner. 3D tegninger kan bruges til produktion, 3D print eller hvad du ellers ønsker.

Vi laver modellen efter dine ønsker og kan håndtere alt fra små simple enheder til større projekter, som kræver adskillige 3D tegninger. Har du et produkt som skal sammensættes af flere 3D tegninger, kan vi samle tegningerne til én for dig, til en såkaldt CAD assembly.

Du kan vælge at modtage 3D tegningen i et CAD format, i billedeformat eller på anden vis, så du har adgang til at kunne se filen fra alle vinkler.

Det er også mulit at 3D printe CAD modeller, såfremt de er optimeret til det (du kan spørge os om at gøre dette). Du kan få hjælp til 3D printning på linket nedenfor

Vi kan også 3D printe din tegning. Klik her.

3D model af træ
3d modellering fra skitse til 3d model
3D tegning med dimensioner

2D til 3D

Sidder du med en håndskitse, arbejdstegning eller en CAD tegning du gerne vil videre med, kan vi hjælpe dig.

Vi har dygtige specialister til at modellere fra 2D til 3D tegninger, så du kan få en en virtuel model af dit produkt. Vi har erfaring med at transformere virksomheders arbejdstegninger til færdige 3D modeller.

Har du en ny produkt idé, som kun er på tegnebrættet, vil vi være behjælpelige med at få idéen bragt til live. Du får mulighed for uden omkostning, at forklare idéen til en af vores designere, som efterfølgende kan tegne/animere din idé.

Hvis du ønsker det, kan vi udforme arbejdstegninger af dit produkt, så det kan sendes direkte til en produktion.

3D Konvertering

Har du et eksisterende produkt, som skal indgå i en ny reklamekampagne, trænger til et redesign, skal promoveres på nettet eller andet, kan vi hjælpe dig videre. Ved brug af 3D rendering kan vi skabe flotte animationer og knivskarpe virkelighedsnære billeder af dit produkt -præcis fra den vinkel du ønsker.

Du kan også bruge 3D renderinger til at identificere mulige designforbedringer, inden produktionen er sat i gang. Ydermere, kan du begynde at markedsføre dit produkt førend produktet er produceret. Vi tilbyder både at lave videoer, så du og dine kunder får det bedst mulige kendskab til produktet.

Ønsker du at rette i eksisterende filer andre har lavet er der ofte udfordringer med filformat eller beskyttelse. Vi tilbyder 3D konvertering af STL filer til andre filformats typer med minimalt kvalitetstab. Prøv at kontakte os for at høre hvad der er muligt.

Kontakt formular